Totaalaanneming openbare instelling

Dakwerken


SPECIALITEIT

Wie Bouwonderneming Desodt zegt denkt 'dakwerken'. Renovatiewerken aan daken is inderdaad één van onze specialiteiten. Platte daken, hellende daken, lage daken, hoge daken, daken van bedrijsgebouwen of torens van imposante gebouwen: Bouwonderneming Desodt renoveert ze allemaal.

De aanpak van dakwerken door Desodt is grondig en met kennis van zaken.

ALTIJD DE JUISTE MENSEN

Nieuwe dakpannen of bestaande dakpannen recupereren, kil- of hanggoten vernieuwen al dan niet met getorste goothaken, houtconstructies aanpakken, de strijd aangaan tegen de huiszwam en waterschade, metselwerken uitvoeren, zorgen voor een goede regenafvoer, de juiste dakisolatie voorzien...

Voor elk van deze werken heeft Desodt specialisten en ambachtslui in dienst.

JARENLANGE EXPERTISE

De eerste, vergeelde advertenties 'Desodt voor dak- en torenwerken' tonen hoe het voor Bouwonderneming Desodt ooit begon: op en rond daken. Ook vandaag is bouwonderneming Desodt sterk in dakwerken. Het familiebedrijf heeft al heel wat huizen, gebouwen en panden in Ieper en de ruime Westhoek voorzien van nieuwe daken en aanverwanten. Bekijk enkele referenties van recente dakprojecten van Desodt te zien.

Toen ik hier in ’76 begon, was het crisis. Alleen Desodt had veel werk. Het is dikwijls zo dat als er crisis is dat Desodt het goed doet. Het is een stabiel bedrijf.

Jan V.