Team

Over Desodt


Wie kiest voor Desodt, kiest voor een sterk familiebedrijf met alle vakkennis en materiaal om van uw restauratie, renovatie of dakwerken een geslaagd project te maken.

 

JULES' KAR

Geen grote woorden, wel daden. Zo is het bedrijf begonnen in het jaar 1945. 
Overgrootvader Jules Desodt trok de ruime Westhoek rond met zijn kar vol dakpannen. De kar is er nog altijd, de wil om het werk letterlijk in handen te nemen ook, maar de aanpak is anders.

VAKKENNIS

Als er één constante is bij de vier generaties Desodt dan is het wel dat men alle ontwikkelingen van de markt en technieken volgt.   Jules Desodt had zich toegelegd op dakpannen. Onder zijn opvolgers Maurice, Mario en Marlon zijn de dakwerken altijd belangrijk gebleven. De vakkennis werd wel stevig uitgediept. Van voortdurende bijscholing maakt Bouwbedrijf Desodt een erezaak. Zo bent u zeker dat de werken kundig zijn uitgevoerd. Of het nu gaat om dakwerken of over een totaalproject.

KWALITEITSMATERIAAL

Desodt is vandaag een goed geolied bedrijf met een team van vakspecialisten. Ze komen niet naar uw huis, bedrijf, project of werf met een kar maar met alle materiaal die nodig is. Van kleine vijzen tot grote werfkranen. "Om goed werk te leveren is kwaliteitsvol gereedschap nodig", vindt men bij Bouwonderneming Desodt.

ENTHOUSIASTE MEDEWERKERS

Bouwonderneming Desodt is een echt familiebedrijf met een ziel. De 30 medewerkers zijn fier om deel uit te maken van het bedrijf. Velen onder hen zetten zich al jaren trouw in voor Desodt. Nieuwe krachten krijgen een goede opleiding en voelen zich al snel thuis. Als bouwheer voelt u die betrokkenheid. En enthousiaste mensen leveren ook beter werk af. Punt.   

Honderden kilo’s leien en dakpannen heb ik vervoerd van 1945 tot 1968. Het materiaal is intussen gemoderniseerd maar de werklust en goesting om de handen uit de mouwen te steken is gebleven bij Desodt.

Jules' kar