Team

Medewerkers aan het woord


Bouwonderneming Desodt is een vaste waarde in de bouw. Het bouwbedrijf uit Ieper kan rekenen op trouwe medewerkers.

 

CHRISTIAN EN JAN

Christian Desmet en Jan Van Hee zijn voorbeelden van mensen die al vele jaren graag voor Desodt de handen uit de mouwen steken. Een gesprek met het geoliede team.

Lees hun verhaal

ROBIN

Sinds 2014 is Robin Vermeulen aan de slag als metser bij Bouwonderneming Desodt. In een korte periode heeft hij al heel wat opgestoken!

Lees zijn verhaal

JEROEN

Jeroen Vandenameele legt zich bij Desodt sinds 2006 toe op alles wat met metselmerk te maken heeft. Hij is een man van weinig woorden die zijn job graag doet.

Lees zijn verhaal

RUBEN 

“Een verlegen jongen”, noemt Ruben Claus zichzelf. Al roepen zijn collega’s vanop de metselsteiger dat hij eerder een player is. Hoe dan ook, de jongste metser bij Desodt voelt zich in zijn sas op de werven van het Ieperse bouwbedrijf.

Lees zijn verhaal

MENDEL 

Sinds 2002 is Mendel Dumont aan de slag bij Bouwonderneming Desodt. “Altijd veranderen van job is niet goed. Waarom zou ik? Ik heb werkzekerheid, er is een toffe sfeer en ik heb afwisselend werk. Ja, het is een aanrader.”

Lees zijn verhaal

JOHNNY 

Op twee weken in een fabriek na, werkt Johnny Deswarte al zijn hele loopbaan lang bij Desodt. Al sinds 1995. “Het is soms zwaar werk, maar ik doe het wel graag en er heerst een goede werksfeer”, vindt de ervaren asfaltlegger.

Lees zijn verhaal

GIANNI 

Na zes maanden voelt Ieperling Gianni Coussaert zich al goed thuis bij de bouwonderneming uit zijn geboortestad. “Hier krijg je als jonge medewerker ook de kans om ook het echte werk te doen. Niet alleen de opkuiswerken”, zegt hij.

Lees zijn verhaal

FRANCKY 

“Desodt is een goede werkgever”, zegt Francky Denblyden overtuigd. En hij kan het weten want hij werkt al sinds 1995 voor de Ieperse bouwonderneming. “De grote projecten en de restauraties vind ik interessant. We komen dikwijls zaken tegen die we niet hadden voorzien.”

Lees zijn verhaal

ANDRIES EN JENS 

Als een vader zijn zoon aanraadt om te solliciteren bij de werkgever voor wie hij al een kwarteeuw werkt, dan kun je wel zeggen dat het om een goede werkgever gaat. “Desodt is een bedrijf waar je veel kan leren. Het is een geschikt bedrijf voor mensen met een open geest, die gemotiveerd zijn en willen leren”, zeggen Andries en Jens Van Steenkiste.

Lees hun verhaal