Totaalaanneming woning / appartement

Dakwerken


SPECIALITEIT


Wie Bouwonderneming Desodt zegt denkt 'dakwerken'. Renovatiewerken aan daken is inderdaad één van onze specialiteiten. Platte daken, hellende daken, lage daken, hoge daken, daken van pittoreske rijwoningen of torens van imposante gebouwen: Bouwonderneming Desodt renoveert ze allemaal.

De aanpak van dakwerken door Desodt is grondig en met kennis van zaken.

ALTIJD DE JUISTE MENSEN

Nieuwe dakpannen of bestaande dakpannen recupereren, kil- of hanggoten vernieuwen al dan niet met getorste goothaken, houtconstructies aanpakken, de strijd aangaan tegen de huiszwam en waterschade, metselwerken uitvoeren, zorgen voor een goede regenafvoer, de juiste dakisolatie voorzien... Voor elk van deze werken heeft Desodt specialisten en ambachtslui in dienst.

JARENLANGE EXPERTISE

De eerste, vergeelde advertenties 'Desodt voor dak- en torenwerken' tonen hoe het voor Bouwonderneming Desodt ooit begon: op en rond daken.  Ook vandaag is bouwonderneming Desodt sterk in dakwerken. Het familiebedrijf heeft al heel wat huizen, gebouwen en panden in Ieper en de ruime Westhoek voorzien van nieuwe daken en aanverwanten. Bekijk enkele referenties van recente dakprojecten van Desodt te zien.  

Wat je leert op school is lang niet genoeg voor de praktijk. Bij Desodt krijg je de kans om zelf iets te doen, ook het echte werk

Gianni C.